ruimte en privacy

Villapark Vogelhorst 1 & 2

Villapark Vogelhorst bestaat uit 2 delen: Villapark Vogelhorst 1 & 2. Nieuw is de wijk in Almere Hout al lang niet meer. De eerste bewoners zijn in de jaren ’90 in Villapark Vogelhorst 1 gaan wonen. Dit deel van het villapark is af en kleurt prachtig groen door de boswallen, bomen langs de lanen en de mooi aangelegde tuinen. Villapark Vogelhorst 1 en 2 ontmoeten elkaar in het groene hart van de wijk waar een landschapspark gemaakt is met een mooie waterpartij en speelplaats. Van deze heerlijke plek om te spelen wordt door de kinderen uit de buurt dankbaar gebruikgemaakt.

Zelfbouwkavels én nieuwbouwprojecten

In 2008 is gestart met de uitgave van 100 zelfbouwkavels in Villapark Vogelhorst 2. Door de economische tegenwind verliep de verkoop minder snel. Om de wijk een impuls te geven, is het aanbod in Vogelhorst 2 nu een mooie mix van zelfbouwkavels en projectmatige bouw.

En het gaat goed met de verkoop van zelfbouwkavels en nieuwbouwhuizen in Villapark Vogelhorst 2. De wijk heeft de crisis nu echt achter zich gelaten. Nu de woningmarkt weer is aangetrokken, stromen veel Almeerders door naar deze villawijk. Ook kopers van buiten Almere hebben Villapark Vogelhorst (her)ontdekt.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen van Villapark Vogelhorst, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief en volg ons via Facebook.

 

 

 

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

15 november: Expertteam Zelfbouw
NIEUWS - 12 nov 2018

15 november: Expertteam Zelfbouw

Wilt u uw zelfbouwmogelijkheden op Villapark Vogelhorst onderzoeken? Komt u dan vrijblijvend langs op het maandelijkse Expertteam Zelfbouw in de Kavelwinkel. Interne en externe professionals zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. U kunt donderdagavond 15 november binnenlopen tussen 17:30 en 20:00 uur; het is de laatste expertteamavond van dit jaar.  De […]

Lees verder