ruimte en privacy

Villapark Vogelhorst 1 & 2

Klik om deze brochure te bekijken (pdf)
Klik om deze brochure te bekijken (pdf)

Villapark Vogelhorst bestaat uit 2 delen: Villapark Vogelhorst 1 & 2. Nieuw is de wijk in Almere Hout al lang niet meer. De eerste bewoners zijn in de jaren ’90 in Villapark Vogelhorst 1 gaan wonen. Dit deel van het villapark is af en kleurt prachtig groen door de boswallen, bomen langs de lanen en de mooi aangelegde tuinen. Villapark Vogelhorst 1 en 2 ontmoeten elkaar in het groene hart van de wijk waar een landschapspark gemaakt is met een mooie waterpartij en speelplaats. Van deze heerlijke plek om te spelen wordt door de kinderen uit de buurt dankbaar gebruikgemaakt.

Zelfbouwkavels én nieuwbouwprojecten

In 2008 is gestart met de uitgave van 100 zelfbouwkavels in Villapark Vogelhorst 2. Door de economische tegenwind verliep de verkoop minder snel. Om de wijk een impuls te geven, is het aanbod in Vogelhorst 2 nu een mooie mix van zelfbouwkavels en projectmatige bouw.

En het gaat goed met de verkoop van zelfbouwkavels en nieuwbouwhuizen in Villapark Vogelhorst 2. De wijk heeft de crisis nu echt achter zich gelaten. Nu de woningmarkt weer is aangetrokken, stromen veel Almeerders door naar deze villawijk. Ook kopers van buiten Almere hebben Villapark Vogelhorst (her)ontdekt.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen van Villapark Vogelhorst, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief en volg ons via Facebook.

 

 

 

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni
NIEUWS - 06 jun 2019

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni

Ontdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken – die overigens sterk van elkaar verschillen – heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heeft u ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wilt u ontdekken of zelfbouw in […]

Lees verder