Keuze uit zelfbouwkavels tot 950 m²

Zelfbouwkavels in Villapark Vogelhorst

Impressie VillaworkWilt u graag alles zelf bepalen en heeft u uw droomhuis al in gedachten? Bouw dan zelf uw droomhuis. De meeste huizen die u nu in Villapark Vogelhorst ziet, zijn zelfgebouwd. Omdat geen huis hetzelfde is, ontstaat een heel divers straatbeeld. U kunt hier zelf een huis laten bouwen, op ruime kavels met een mooie ligging. De zelfbouwkavels variëren in grootte tussen de 600 m² en 950 m² en worden verkocht via de Kavelwinkel van de gemeente Almere.

Kavelkaart

Het actuele aanbod van zelfbouwkavels in Villapark Vogelhorst vindt u op de Kavelkaart van IkbouwmijnhuisinAlmere. Een beschikbare (rode) kavel kunt u zelf 24 uur per dag digitaal reserveren via de Kavelkaart met uw DigiD. U reserveert de kavel voor de periode van een jaar. De eerste maanden gebruikt u om u goed voor te bereiden op de eventuele koop van de grond en het zelfbouwproces. Na 2,5 maand ontvangt u een factuur om de reserveringsvergoeding te voldoen.

Hoe werkt de Kavelkaart?

Klik op een kavel voor meer informatie over die kavel:

  • Bekijk het kavelpaspoort. Hierin zijn per kavel een samenvatting van de belangrijkste bouwregels uit het bestemmingsplan en een kaveltekening met de bouwvlakken en afmetingen opgenomen. Vergelijk kavelpaspoorten om te bepalen welke kavel het beste aansluit bij uw wensen. In Vogelhorst bouwt u welstandsvrij. De bouwregels zijn er niet om u te beperken, maar om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het villapark geborgd is.
  • Bekijk de ‘kavelspecifieke documenten’. Deze documenten horen bij de kavel en maken onlosmakelijk deel uit van de reserveringsovereenkomst. Ze zijn van belang voor uw architect/bouwer.
  • Kavel gevonden? Klik op een kavel en daarna op de button ‘reserveren’. Log in met uw DigiD en reserveer de kavel.

 

Meer informatie

Kijkt u op IkbouwmijnhuisinAlmere.nl voor meer informatie over zelfbouw in Villapark Vogelhorst, het beschikbare kavelaanbod en hoe het werkt als u een kavel wilt reserveren.

Impressie Villawork

 

 

 

 

 

 

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

15 november: Expertteam Zelfbouw
NIEUWS - 12 nov 2018

15 november: Expertteam Zelfbouw

Wilt u uw zelfbouwmogelijkheden op Villapark Vogelhorst onderzoeken? Komt u dan vrijblijvend langs op het maandelijkse Expertteam Zelfbouw in de Kavelwinkel. Interne en externe professionals zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. U kunt donderdagavond 15 november binnenlopen tussen 17:30 en 20:00 uur; het is de laatste expertteamavond van dit jaar.  De […]

Lees verder