Keuze uit 4 nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwprojecten in Villapark Vogelhorst

Wilt u niet alles zelf bepalen? Kiest u dan voor het gemak van een projectmatig droomhuis. Om de bouw van Villapark Vogelhorst een impuls te geven, is het ook mogelijk om voor een projectmatige nieuwbouwwoning te kiezen. U heeft de keuze uit twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s van drie nieuwbouwprojecten: Zilvermere, Drie authentieke villa’s en  Vogelvrij wonen. In overleg met de bouwende partij bepaalt hoe u het ontwerp aan uw wensen wilt laten aanpassen. Op de pagina Ontwikkelingen kunt u op de situatiekaart van Vogelhorst zien waar de verschillende nieuwbouwprojecten liggen.

Hieronder vindt u korte uitleg over de 3 nieuwbouwprojecten. Wilt u meer informatie, neem dan contact met op de desbetreffende verkopende partij.

projectmatige villa ZilvermereZilvermere

Het project omvat 22 fraai vormgegeven geschakelde villa’s in jarendertigstijl. Met ruime dakoverstekken, aangebouwde berging met luifel en veel glas op grote kavels van ca. 389 m² tot 520 m². De bouw is in februari gestart!

Bekijk project

Nieuw authentieke villa’s © Almere

nokdetail Authentieke villa's

Schitterend vrijstaande villa’s in authentiek landelijke stijl, types WOONBOERDERIJ – PARKVILLA – DORPSVILLA. Traditioneel gebouwd met prachtig ‘historisch look-a-like’ kwaliteitsmateriaal en detaillering, royale afmetingen tot 100 m2 begane grond. Kavels gem. 504 m² met diepe achtertuin en ZW-zonligging. Tuinhuis/atelier en veranda optioneel. Exclusieve architectuur, tijdloos en duurzaam. Bouwstart april 2019.

Bekijk project

Vogelvrij wonen

Riant wonen in een twee-onder-een-kap of vrijstaande villa, op een mooie plek. Met Heutink bouw je een eigen huis, geheel naar eigen wens. Modern, klassiek, jaren 30 of eigentijds? U mag kiezen uit verschillende woonstijlen!

Bekijk project

Kuin

Impressie Kuin

Kuin Vastgoedontwikkeling bv gaat een project met 19 woningen ontwikkelen. Er is keuze uit zowel vrijstaande als twee-onder-een-kapwoningen. Naar verwachting gaat het project in het tweede of derde kwartaal van 2019 in verkoop.

Bekijk project

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni
NIEUWS - 06 jun 2019

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni

Ontdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken – die overigens sterk van elkaar verschillen – heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heeft u ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wilt u ontdekken of zelfbouw in […]

Lees verder