Proclaimer Vogelhorst

De website villaparkvogelhorst.nl is de toegangspoort naar informatie over de verkoop van zelfbouwkavels en projectmatige woningen in de wijk Vogelhorst. Het inhoudelijk beheer van de website ligt bij de afdeling Gebiedsontwikkeling van de gemeente Almere, waartoe ook de Kavelwinkel hoort.

Er wordt uiterste zorg besteed aan de informatie op deze website. Hierbij staat voorop dat de informatie actueel, correct en voor de gebruiker relevant moet zijn. Desondanks kunnen onjuistheden niet worden uitgesloten. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid blijven op deze website van belang. Daarom staan wij ook open voor opmerkingen of ideeën van uw kant. Heeft u suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of komt u fouten of verouderde informatie tegen, dan stellen wij uw reactie (info@ikbouwmijnhuisinalmere.nl) bijzonder op prijs. Binnen twee werkdagen zullen wij uw melding behandelen en eventueel actie ondernemen.

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Uitgifte 2e fase kavels Vogelhorst van start
NIEUWS - 30 apr 2019

Uitgifte 2e fase kavels Vogelhorst van start

Vanaf 9 mei zijn de eerste tien kavels van de 2e fase beschikbaar op de Kavelkaart van IkbouwmijnhuisinAlmere. Het gaat om drie kavels aan de Zilvermeeuwlaan en zeven kavels aan de Parelduikerlaan.  Per kavel kunt u alle belangrijke informatie bekijken, zoals kavelprijs, oppervlakte, het kavelpaspoort met de bouwregels en overige documenten. U kunt een kavel […]

Lees verder