Proclaimer Vogelhorst

De website villaparkvogelhorst.nl is de toegangspoort naar informatie over de verkoop van zelfbouwkavels en projectmatige woningen in de wijk Vogelhorst. Het inhoudelijk beheer van de website ligt bij de afdeling Gebiedsontwikkeling van de gemeente Almere, waartoe ook de Kavelwinkel hoort.

Er wordt uiterste zorg besteed aan de informatie op deze website. Hierbij staat voorop dat de informatie actueel, correct en voor de gebruiker relevant moet zijn. Desondanks kunnen onjuistheden niet worden uitgesloten. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid blijven op deze website van belang. Daarom staan wij ook open voor opmerkingen of ideeën van uw kant. Heeft u suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of komt u fouten of verouderde informatie tegen, dan stellen wij uw reactie (info@ikbouwmijnhuisinalmere.nl) bijzonder op prijs. Binnen twee werkdagen zullen wij uw melding behandelen en eventueel actie ondernemen.

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

15 november: Expertteam Zelfbouw
NIEUWS - 12 nov 2018

15 november: Expertteam Zelfbouw

Wilt u uw zelfbouwmogelijkheden op Villapark Vogelhorst onderzoeken? Komt u dan vrijblijvend langs op het maandelijkse Expertteam Zelfbouw in de Kavelwinkel. Interne en externe professionals zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. U kunt donderdagavond 15 november binnenlopen tussen 17:30 en 20:00 uur; het is de laatste expertteamavond van dit jaar.  De […]

Lees verder