Ruimte en privacy

Toekomstige ontwikkelingen

In Villapark Vogelhorst 2 kunt u zelf een droomhuis bouwen op een van de zelfbouwkavels, of u kiest voor het gemak van een projectmatige nieuwbouwwoning. Het aanbod is van verschillende marktpartijen, bekijk de situatiekaart hieronder.

Als u nu in Villapark Vogelhorst 2 rondloopt, kijkt u weids en vrij uit. Dat vrije gevoel blijft, maar de hoeveelheid groen zal toenemen. In de straten en aan de randen komt veel nieuwe beplanting. En wist u dat er in Villapark Vogelhorst een archeologische vindplaats is? De rijke geschiedenis van het gebied vindt straks haar weg terug in wijk. Vindplaats ‘De Bult’ wordt namelijk ingericht als park. De vindplaats ligt boven de Pauwlaan.

Situatiekaart Vogelhorst

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Uitgifte 2e fase kavels Vogelhorst van start
NIEUWS - 30 apr 2019

Uitgifte 2e fase kavels Vogelhorst van start

Vanaf 9 mei zijn de eerste tien kavels van de 2e fase beschikbaar op de Kavelkaart van IkbouwmijnhuisinAlmere. Het gaat om drie kavels aan de Zilvermeeuwlaan en zeven kavels aan de Parelduikerlaan.  Per kavel kunt u alle belangrijke informatie bekijken, zoals kavelprijs, oppervlakte, het kavelpaspoort met de bouwregels en overige documenten. U kunt een kavel […]

Lees verder