Ruimte en privacy

Toekomstige ontwikkelingen

In Villapark Vogelhorst 2 kunt u zelf een droomhuis bouwen op een van de zelfbouwkavels, of u kiest voor het gemak van een projectmatige nieuwbouwwoning. Het aanbod is van verschillende marktpartijen, bekijk de situatiekaart hieronder.

Als u nu in Villapark Vogelhorst 2 rondloopt, kijkt u weids en vrij uit. Dat vrije gevoel blijft, maar de hoeveelheid groen zal toenemen. In de straten en aan de randen komt veel nieuwe beplanting. En wist u dat er in Villapark Vogelhorst een archeologische vindplaats is? De rijke geschiedenis van het gebied vindt straks haar weg terug in wijk. Vindplaats ‘De Bult’ wordt namelijk ingericht als park. De vindplaats ligt boven de Pauwlaan.

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni
NIEUWS - 06 jun 2019

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni

Ontdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken – die overigens sterk van elkaar verschillen – heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heeft u ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wilt u ontdekken of zelfbouw in […]

Lees verder