Wonen in het groen

Voorzieningen

In Villapark Vogelhorst woont u in alle rust. Voorzieningen liggen buiten de wijk, maar wel in de omgeving. Uw kinderen kunnen naar school in de naastgelegen wijk Nobelhorst, waar ook een gezondheidscentrum en diverse horecagelegenheden zijn gevestigd. Voor uw boodschappen kunt u terecht in Almere Haven of Almere Buiten. De wijk ligt naast Golfclub Almeerderhout.

Voorzieningen in de buurt

Op stadslandgoed De Kemphaan, dat op 5 minuten rijden ligt, biedt De Landgoedwinkel biologische producten aan. Op zaterdagochtenden is er een overdekte boerenmarkt. Hier haalt u heerlijke, verse en biologische producten, die u meestal koopt bij de makers zelf. Verder biedt de Kemphaan onder meer onderdak aan 2 restaurants, dierenpark Almere Jungle, de Stadsboerderij die een publieksfunctie heeft, u kunt de apen van stichting AAP bekijken en er is een klimbos. Daarnaast is de Kemphaan ook een prachtig landgoed voor een wandeling.

Een dagje golfen kan vrijwel in de eigen achtertuin bij Golfbaan Almeerderhout. Paardenliefhebbers kunnen terecht bij Ruitersportvereniging Almere, die in Almere Haven ligt.

Dagelijkse voorzieningen

In het dorpse Almere Haven bent u met de auto – die u gratis kunt parkeren – in 10 minuten. Het gezellige centrum heeft een ruim en divers winkelaanbod met een aantal delicatessenzaken. In de Havenkom kunt u culinair uit eten gaan in een tiental restaurants; zomers zitten de terrassen hier vol. Almere Buiten heeft een groot, compleet centrum met alle voorzieningen. U vindt hier veel winkels met grote merken, maar ook speciaalzaken.

Restaurant op Stadslandgoed de Kemphaan
Villapark Vogelhorst Voorzieningen
Villapark Vogelhorst Voorzieningen
Villapark Vogelhorst Voorzieningen
Villapark Vogelhorst Voorzieningen
Villapark Vogelhorst Voorzieningen

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni
NIEUWS - 06 jun 2019

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni

Ontdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken – die overigens sterk van elkaar verschillen – heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heeft u ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wilt u ontdekken of zelfbouw in […]

Lees verder