Ultiem landelijk wonen

Locatie

Villapark Vogelhorst ligt aan groene oostkant van Almere in stadsdeel Almere Hout. Hier fluiten de vogels u wakker en spot u op een rustige zondagochtend bevers, vosjes en reeën. Elke dag voelt een beetje als vakantie. Vanuit de wijk zijn er wandel-, fiets- en ruiterpaden naar het Almeerderhout. Dit is een prachtig bosgebied waar het Kathedralenbos, het Waterlandse Bos en het Cirkelbos (aan het Gooimeer) onderdeel van uitmaken. Ieder bos heeft zijn eigen sfeer en eindeloos veel recreatiemogelijkheden. Golfclub Almeerderhout ligt tegen de wijk aan.

In het villapark staan alleen vrijstaande villa’s en twee-onder-een-kapwoningen op riante kavels langs mooie lanen en korte, lichtgebogen straatjes. Door de variatie in bebouwing, de afstand tussen de huizen en het vele groen is de sfeer landelijk en dorps. U kunt hier wonen met veel privacy.

Bestaand en een nieuw deel

Het villapark bestaat uit 2 gedeeltes: Vogelhorst 1 en Vogelhorst 2. Villapark Vogelhorst 1 heeft inmiddels zijn sporen al verdiend. Loop hier eens rond en ontdek hoe prachtig u hier kunt wonen in een gebied met laantjes en hout- en boswallen. In Villapark Vogelhorst 2 kunt u zelf een droomhuis bouwen op een van de zelfbouwkavels, of u kiest voor het gemak van een projectmatige woning van diverse marktpartijen.

In het hart van de wijk ligt in een driehoekige punt een landschapspark met een mooie waterpartij en speelplaats voor de kinderen uit de buurt. Voor voorzieningen kunt u terecht in andere wijken. Villapark Vogelhorst heeft met zijn centrale ligging een zeer goede bereikbaarheid.

5 redenen om voor Villapark Vogelhorst te kiezen

  1. Wonen in een schitterende, landelijke omgeving met de stad en uitvalswegen dichtbij.
  2. Exclusief wonen: er komen alleen maar vrijstaande huizen en tweekappers; u woont met gelijkgestemden.
  3. U bouwt welstandsvrij, er zijn nutsvoorzieningen en de wegen worden aangelegd.
  4. Het is al een bestaande wijk met een ziel; instappen en genieten maar.
  5. Groot gevoel van saamhorigheid onder de bewoners, zonder verplichtingen.

Enthousiaste bewoners vertellen u graag waarom zij kozen voor deze villawijk.

Op de hoogte over de ontwikkelingen van Villapark Vogelhorst?

Villapark Vogelhorst Locatie
Villapark Vogelhorst Locatie
Villapark Vogelhorst Locatie
Villapark Vogelhorst Locatie
Villapark Vogelhorst Locatie

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Uitgifte 2e fase kavels Vogelhorst van start
NIEUWS - 12 apr 2019

Uitgifte 2e fase kavels Vogelhorst van start

Vanaf 1 mei komen de eerste tien kavels van de 2e fase beschikbaar op de Kavelkaart van IkbouwmijnhuisinAlmere. Het gaat om drie kavels aan de Zilvermeeuwlaan en zeven kavels aan de Parelduikerlaan. Vanaf 13 april kunt u alle informatie over deze kavels al bekijken. U herkent ze aan de blauwe vlaggetjes ‘Binnenkort in verkoop’. Per […]

Lees verder