Enthousiaste bewoners vertellen

Het verhaal van Marco

Marco Veldhuizen woont met zijn gezin in Villapark Vogelhorst. Daar heeft hij een statige notariswoning laten bouwen aan het Landschapspark. Niet alleen het ontwerp maakte hij zelf, hij stak ook de handen uit de mouwen na de oplevering.
lees verder

 

Het verhaal van Ellen en Paul

Ellen en Paul wonen met hun zoon Sebastian en hun twee teckels Bart en Gijs met heel veel plezier in de Smientlaan in Vogelhorst. Ze willen er nooit meer weg. “Het is een geweldige locatie waar je je dromen uit kunt laten komen!”
lees verder

 

Het verhaal van Imi

“We wonen nu ruim 2 jaar in Vogelhorst en het is een heerlijke plek. Vogelhorst is heel weids opgezet dus het voelt erg ruim. Daardoor is het hier lekker rustig en er is altijd natuur dichtbij. Ik mag eigenlijk wel zeggen dat we hier het beste stukje van Almere hebben gevonden.”
lees verder

Het verhaal van Gerwin

“Het lijkt bijna wel een vakantiedorp en is heel ruimtelijke opgezet. Je hebt een heel vrij gevoel omdat het niet volgebouwd is. Ik heb een gezellige, vrijstaande woonboerderij met een wolfskapdak te midden van het groen. Ik wil hier nooit meer weg!”
lees verder

 

Bewoner Gerwin

 

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni
NIEUWS - 06 jun 2019

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni

Ontdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken – die overigens sterk van elkaar verschillen – heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heeft u ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wilt u ontdekken of zelfbouw in […]

Lees verder