NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Villapark Vogelhorst Almere vogel icoon
06 jun 2019

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni

Logo Droomhuizen VIP*tourOntdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken – die overigens sterk van elkaar verschillen – heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heeft u ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wilt u ontdekken of zelfbouw in Vogelhorst of Overgooi bij u past? Stap dan zaterdag 22 juni in de comfortabele VIP*bus van IkbouwmijnhuisinAlmere.

U rijdt o.a. langs prachtige droomvilla’s, het landschapspark De Overgooischezoom en bijzondere voorzieningen zoals stadsgoedlandgoed De Kemphaan. Onderweg geniet u van lokaal geproduceerde versnaperingen. Onze gids vertelt u alle ins en outs over onder meer de opzet van deze wijken, de groene omgeving, voorzieningen, beschikbare zelfbouwkavels, architectuur en de zelfbouwmogelijkheden.

Data en aanmelden

Wilt u het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi ontdekken? Het is noodzakelijk dat u zich voor deze droomhuizen VIP*tour online aanmeldt. Er is een selectief aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden voor de tour van 22 juni kan via ikbouwmijnhuisinalmere.nl/viptour.

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni
NIEUWS -

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni

Ontdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken – die overigens sterk van elkaar verschillen – heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heeft u ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wilt u ontdekken of zelfbouw in […]

Lees verder