NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Villapark Vogelhorst Almere vogel icoon
22 mei 2019

6 juni: Expertteam Zelfbouw

Expertteam Zelfbouw 6 juni

Droomt u ervan ooit zelf een huis te bouwen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan vrijblijvend langs bij het Expertteam Zelfbouw, een informatieavond over zelfbouwkavels van IkbouwmijnhuisinAlmere. Vind er antwoord op al uw zelfbouwvragen. Maak voor inspiratie een rondje langs de architecten en bouwers en ontdek hoe u de kavel vindt die past bij uw woonwensen (en budget). U kunt donderdagavond 6 juni binnenlopen tussen 17:30 en 20:00 uur.

Samenstelling Expertteam

Het Expertteam Zelfbouw bestaat uit eigen experts (zelfbouwadviseurs), soms een projectleider en uitgenodigde externe professionals. Er zijn externe partijen op het gebied van zelfbouw, architectuur, bouwproces, groene energie, financiën en de woningmarkt. De samenstelling van het Expertteam wisselt.

Meer informatie over de aanwezige partijen vindt u op de pagina Expertteam Zelfbouw op IkbouwmijnhuisinAlmere.nl.

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni
NIEUWS - 06 jun 2019

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni

Ontdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken – die overigens sterk van elkaar verschillen – heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heeft u ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wilt u ontdekken of zelfbouw in […]

Lees verder