NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Villapark Vogelhorst Almere vogel icoon
10 apr 2019

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 18 mei en 22 juni

Logo Droomhuizen VIP*tourOntdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken – die overigens sterk van elkaar verschillen – heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heeft u ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wilt u ontdekken of zelfbouw in Vogelhorst of Overgooi bij u past? Stap dan zaterdag 18 mei of 22 juni in de comfortabele VIP*bus van IkbouwmijnhuisinAlmere.

U rijdt o.a. langs prachtige droomvilla’s, het landschapspark De Overgooischezoom en bijzondere voorzieningen zoals stadsgoedlandgoed De Kemphaan. Onderweg geniet u van lokaal geproduceerde versnaperingen. Onze gids vertelt u alle ins en outs over onder meer de opzet van deze wijken, de groene omgeving, voorzieningen, beschikbare zelfbouwkavels, architectuur en de zelfbouwmogelijkheden.

Data en aanmelden

Wilt u het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi ontdekken? Het is noodzakelijk dat u zich voor deze droomhuizen VIP*tour online aanmeldt. Er is een selectief aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden voor de tour op een van de onderstaande data kan via ikbouwmijnhuisinalmere.nl/viptour.

  • zaterdag 18 mei 2019
  • zaterdag 22 juni 2019

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Uitgifte 2e fase kavels Vogelhorst van start
NIEUWS - 30 apr 2019

Uitgifte 2e fase kavels Vogelhorst van start

Vanaf 9 mei zijn de eerste tien kavels van de 2e fase beschikbaar op de Kavelkaart van IkbouwmijnhuisinAlmere. Het gaat om drie kavels aan de Zilvermeeuwlaan en zeven kavels aan de Parelduikerlaan.  Per kavel kunt u alle belangrijke informatie bekijken, zoals kavelprijs, oppervlakte, het kavelpaspoort met de bouwregels en overige documenten. U kunt een kavel […]

Lees verder