NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Villapark Vogelhorst Almere vogel icoon
09 apr 2019

Impressies projectwoningen Kuin

Type AHet nieuwbouwproject van Kuin in Villapark Vogelhorst is een project met 19 vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen. De start verkoop zal in het tweede of derde kwartaal van 2019 liggen, maar we hebben inmiddels wel een aantal artist impressies die we u kunnen laten zien. Bekijk de artist impressies hieronder.

 

 

 

 

Type BType C

 

 

 

 

 

Type FType DType E

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Uitgifte 2e fase kavels Vogelhorst van start
NIEUWS - 30 apr 2019

Uitgifte 2e fase kavels Vogelhorst van start

Vanaf 9 mei zijn de eerste tien kavels van de 2e fase beschikbaar op de Kavelkaart van IkbouwmijnhuisinAlmere. Het gaat om drie kavels aan de Zilvermeeuwlaan en zeven kavels aan de Parelduikerlaan.  Per kavel kunt u alle belangrijke informatie bekijken, zoals kavelprijs, oppervlakte, het kavelpaspoort met de bouwregels en overige documenten. U kunt een kavel […]

Lees verder