NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Villapark Vogelhorst Almere vogel icoon
09 apr 2019

Impressies projectwoningen Kuin

Type AHet nieuwbouwproject van Kuin in Villapark Vogelhorst is een project met 19 vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen. De start verkoop zal in het tweede of derde kwartaal van 2019 liggen, maar we hebben inmiddels wel een aantal artist impressies die we u kunnen laten zien. Bekijk de artist impressies hieronder.

 

 

 

 

Type BType C

 

 

 

 

 

Type FType DType E

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni
NIEUWS - 06 jun 2019

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni

Ontdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken – die overigens sterk van elkaar verschillen – heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heeft u ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wilt u ontdekken of zelfbouw in […]

Lees verder