NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Villapark Vogelhorst Almere vogel icoon
26 mrt 2019

Trotse zelfbouwer

Marco voor zijn villaMarco Veldhuizen woont met zijn gezin in Villapark Vogelhorst. Daar heeft hij een statige notariswoning laten bouwen aan het Landschapspark. Niet alleen het ontwerp maakte hij zelf, hij stak ook de handen uit de mouwen na de oplevering. Als je het dan hebt over ‘echt zelf je droomhuis realiseren’ is dit wel een heel mooi voorbeeld. We zijn benieuwd naar zijn verhaal en maakten een afspraak. Bekijk het filmpje of lees het interview.

Bekijk het filmpje of lees het interview

 

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni
NIEUWS - 06 jun 2019

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni

Ontdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken – die overigens sterk van elkaar verschillen – heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heeft u ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wilt u ontdekken of zelfbouw in […]

Lees verder