NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Villapark Vogelhorst Almere vogel icoon
12 nov 2018

24 november: Droomhuizen VIP*tour

Ontdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken – die overigens wel sterk van elkaar verschillen – heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heeft u ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wilt u ontdekken of zelfbouw in Vogelhorst of Overgooi bij u past? Stap dan 24 november in de comfortabele VIP*bus van IkbouwmijnhuisinAlmere. Let op: aanmelden is noodzakelijk.

Na jaren economische tegenwind zit de verkoop van kavels in deze wijken weer in de lift en worden er nieuwe huizen gebouwd. U rijdt o.a. langs prachtige droomvilla’s, het landschapspark de Overgooischezoom en bijzondere voorzieningen zoals stadslandgoed De Kemphaan. Onderweg geniet u van lokaal geproduceerde versnaperingen. Onze gids vertelt u alle ins en outs over de opzet van deze wijken, de groene omgeving met o.a. het Kathedralenbos, beschikbare kavels en de zelfbouwmogelijkheden.

Programma VIP*tour 24 november

10.45 uur          Verzamelen aan het begin van de Kemphaanlaan op stadslandgoed De Kemphaan
11.00 uur          Vertrek met de bus naar Landgoed Overgooi
12.00 uur          Lunch en bezoek aan de Boerenmarkt op stadslandgoed De Kemphaan
12.30 uur          Vertrek met de bus naar Villapark Vogelhorst
13.30 uur          Terug op stadslandgoed De Kemphaan, einde VIP*tour

Locatie en parkeren

Stadslandgoed De Kemphaan, Kemphaanlaan, 1358 AC Almere Hout. Aan het begin van de Kemphaanlaan zijn voldoende parkeerplaatsen. U kunt hier gratis uw auto parkeren.

Heerlijk lunchen onderweg

U krijgt van ons onderweg een lunchpakket dat is samengesteld uit heerlijke streekproducten.

Bezoek aan de Boerenmarkt

Stadslandgoed De Kemphaan is een van de bijzondere trekpleisters in uw toekomstige woonomgeving. Om de sfeer van dit landgoed te proeven, brengen we een kort bezoek aan de Boerenmarkt. Hier kunt de lekkerste biologische producten kopen. Alle producten op de markt zijn dagvers en zelfgemaakt. Zo vind u er rundvlees van de eigen koeien, verschillende kazen, kruidenierswaren, het echte zelfgebrouwen Kemphaanbier, versgebakken brood, banket en andere overheerlijke producten.

Aanmelden noodzakelijk

Wilt u het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi ontdekken? Meldt u dan nu online aan voor de Droomhuizen VIP*tour van 24 november. Er is een selectief aantal plaatsen beschikbaar. Hier vindt u het aanmeldingsformulier.

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni
NIEUWS - 06 jun 2019

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni

Ontdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken – die overigens sterk van elkaar verschillen – heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heeft u ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wilt u ontdekken of zelfbouw in […]

Lees verder