NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Villapark Vogelhorst Almere vogel icoon
01 okt 2018

18 oktober: Expertteam Zelfbouw

Banner Expertteam Zelfbouw
Ontwerp: Building Design

Wilt u uw zelfbouwmogelijkheden op Villapark Vogelhorst onderzoeken? Komt u dan vrijblijvend langs op het maandelijkse Expertteam Zelfbouw in de Kavelwinkel. Interne en externe professionals zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. U kunt donderdagavond 18 oktober binnenlopen tussen 17:30 en 20:00 uur.

De samenstelling van de externe partijen wisselt. Op 18 oktober zijn 11 partijen op het gebied van financiën, de woningmarkt, de bouwkosten, het bouwproces en duurzaamheid aanwezig om u van raad en advies te voorzien. Ga in gesprek met een zelfbouwprofessional over het zelfbouwproces, voor inzicht in de bouwkosten, woningontwerpen of de aanpak voor de verkoop van uw huidige woning.

Meer informatie over de aanwezige partijen vindt u op de pagina van het Expertteam Zelfbouw op IkbouwmijnhuisinAlmere.nl.

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

15 november: Expertteam Zelfbouw
NIEUWS - 12 nov 2018

15 november: Expertteam Zelfbouw

Wilt u uw zelfbouwmogelijkheden op Villapark Vogelhorst onderzoeken? Komt u dan vrijblijvend langs op het maandelijkse Expertteam Zelfbouw in de Kavelwinkel. Interne en externe professionals zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. U kunt donderdagavond 15 november binnenlopen tussen 17:30 en 20:00 uur; het is de laatste expertteamavond van dit jaar.  De […]

Lees verder