NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Villapark Vogelhorst Almere vogel icoon
01 okt 2018

18 oktober: Expertteam Zelfbouw

Banner Expertteam Zelfbouw
Ontwerp: Building Design

Wilt u uw zelfbouwmogelijkheden op Villapark Vogelhorst onderzoeken? Komt u dan vrijblijvend langs op het maandelijkse Expertteam Zelfbouw in de Kavelwinkel. Interne en externe professionals zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. U kunt donderdagavond 18 oktober binnenlopen tussen 17:30 en 20:00 uur.

De samenstelling van de externe partijen wisselt. Op 18 oktober zijn 11 partijen op het gebied van financiën, de woningmarkt, de bouwkosten, het bouwproces en duurzaamheid aanwezig om u van raad en advies te voorzien. Ga in gesprek met een zelfbouwprofessional over het zelfbouwproces, voor inzicht in de bouwkosten, woningontwerpen of de aanpak voor de verkoop van uw huidige woning.

Meer informatie over de aanwezige partijen vindt u op de pagina van het Expertteam Zelfbouw op IkbouwmijnhuisinAlmere.nl.

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni
NIEUWS - 06 jun 2019

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni

Ontdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken – die overigens sterk van elkaar verschillen – heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heeft u ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wilt u ontdekken of zelfbouw in […]

Lees verder