NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Villapark Vogelhorst Almere vogel icoon
01 okt 2018

18 oktober: Expertteam Zelfbouw

Banner Expertteam Zelfbouw
Ontwerp: Building Design

Wilt u uw zelfbouwmogelijkheden op Villapark Vogelhorst onderzoeken? Komt u dan vrijblijvend langs op het maandelijkse Expertteam Zelfbouw in de Kavelwinkel. Interne en externe professionals zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. U kunt donderdagavond 18 oktober binnenlopen tussen 17:30 en 20:00 uur.

De samenstelling van de externe partijen wisselt. Op 18 oktober zijn 11 partijen op het gebied van financiën, de woningmarkt, de bouwkosten, het bouwproces en duurzaamheid aanwezig om u van raad en advies te voorzien. Ga in gesprek met een zelfbouwprofessional over het zelfbouwproces, voor inzicht in de bouwkosten, woningontwerpen of de aanpak voor de verkoop van uw huidige woning.

Meer informatie over de aanwezige partijen vindt u op de pagina van het Expertteam Zelfbouw op IkbouwmijnhuisinAlmere.nl.

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Uitgifte 2e fase kavels Vogelhorst van start
NIEUWS - 12 apr 2019

Uitgifte 2e fase kavels Vogelhorst van start

Vanaf 1 mei komen de eerste tien kavels van de 2e fase beschikbaar op de Kavelkaart van IkbouwmijnhuisinAlmere. Het gaat om drie kavels aan de Zilvermeeuwlaan en zeven kavels aan de Parelduikerlaan. Vanaf 13 april kunt u alle informatie over deze kavels al bekijken. U herkent ze aan de blauwe vlaggetjes ‘Binnenkort in verkoop’. Per […]

Lees verder