NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Villapark Vogelhorst Almere vogel icoon
04 sep 2018

13 september: Expertteam Zelfbouw

Banner Expertteam Zelfbouw op 13 sept 585x408
Architect: Groosman

Bent u benieuwd naar uw zelfbouwmogelijkheden op Villapark Vogelhorst? U bent van harte welkom op het volgende Expertteam Zelfbouw in de Kavelwinkel na de zomer. Interne en externe professionals zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. U kunt donderdagavond 13 september vrijblijvend binnenlopen tussen 17:30 en 20:00 uur.

De samenstelling van de externe partijen wisselt, 13 september zijn 11 partijen op het gebied van financiën, de woningmarkt, de bouwkosten, het bouwproces en duurzaamheid aanwezig om u van raad en advies te voorzien. Daarnaast kunt u uw vragen ook stellen aan de adviseurs van de Kavelwinkel.

Kijk voor meer informatie op de pagina van het Expertteam Zelfbouw op IkbouwmijnhuisinAlmere.

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

15 november: Expertteam Zelfbouw
NIEUWS - 12 nov 2018

15 november: Expertteam Zelfbouw

Wilt u uw zelfbouwmogelijkheden op Villapark Vogelhorst onderzoeken? Komt u dan vrijblijvend langs op het maandelijkse Expertteam Zelfbouw in de Kavelwinkel. Interne en externe professionals zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. U kunt donderdagavond 15 november binnenlopen tussen 17:30 en 20:00 uur; het is de laatste expertteamavond van dit jaar.  De […]

Lees verder