NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Villapark Vogelhorst Almere vogel icoon
31 mei 2018

14 juni: Expertteam Zelfbouw

Expertteam Zelfbouw 14 juni. Ontwerp: Engel Architecten, foto: M. v.d. Burg
Engel Architecten, foto: M. v.d. Burg

Wilt u meer weten over zelfbouw in Almere? Of bent u benieuwd wat u kunt bouwen met uw budget? Tijdens het Expertteam Zelfbouw van 14 juni kunt u met deze en andere vragen vrijblijvend binnenlopen in de Kavelwinkel. Tussen 17:30 en 20:00 uur kunt u terecht bij interne en externe professionals op het gebied van zelfbouw. Dit is het laatste Expertteam voor de zomervakantie.

Er zijn altijd externe partijen op het gebied van financiën, de woningmarkt, bouwkosten en het  bouwproces aanwezig om u van raad en advies te voorzien. Vrij nieuw zijn de energieambassadeurs: enthousiaste bewoners die al met zonnepanelen of andere vormen van duurzame energieopwekking bezig zijn en graag hun ervaringen delen. Ze kunnen u informeren over energieleverend en duurzaam bouwen. Met ingang van 1 juli 2018 is aardgasvrij bouwen wettelijk verplicht; er is een extern adviesbureau aanwezig om u over oplossingen te adviseren. Tijdens deze avond wordt ook aandacht geschonken aan nieuwe kavels die in juni in verkoop komen in Het Laar en Homeruskwartier.

Bekijk het complete programma en de samenstelling van het Expertteam Zelfbouw: www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl/expertteam

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

15 november: Expertteam Zelfbouw
NIEUWS - 12 nov 2018

15 november: Expertteam Zelfbouw

Wilt u uw zelfbouwmogelijkheden op Villapark Vogelhorst onderzoeken? Komt u dan vrijblijvend langs op het maandelijkse Expertteam Zelfbouw in de Kavelwinkel. Interne en externe professionals zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. U kunt donderdagavond 15 november binnenlopen tussen 17:30 en 20:00 uur; het is de laatste expertteamavond van dit jaar.  De […]

Lees verder