NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Villapark Vogelhorst Almere vogel icoon
31 mei 2018

14 juni: Expertteam Zelfbouw

Expertteam Zelfbouw 14 juni. Ontwerp: Engel Architecten, foto: M. v.d. Burg
Engel Architecten, foto: M. v.d. Burg

Wilt u meer weten over zelfbouw in Almere? Of bent u benieuwd wat u kunt bouwen met uw budget? Tijdens het Expertteam Zelfbouw van 14 juni kunt u met deze en andere vragen vrijblijvend binnenlopen in de Kavelwinkel. Tussen 17:30 en 20:00 uur kunt u terecht bij interne en externe professionals op het gebied van zelfbouw. Dit is het laatste Expertteam voor de zomervakantie.

Er zijn altijd externe partijen op het gebied van financiën, de woningmarkt, bouwkosten en het  bouwproces aanwezig om u van raad en advies te voorzien. Vrij nieuw zijn de energieambassadeurs: enthousiaste bewoners die al met zonnepanelen of andere vormen van duurzame energieopwekking bezig zijn en graag hun ervaringen delen. Ze kunnen u informeren over energieleverend en duurzaam bouwen. Met ingang van 1 juli 2018 is aardgasvrij bouwen wettelijk verplicht; er is een extern adviesbureau aanwezig om u over oplossingen te adviseren. Tijdens deze avond wordt ook aandacht geschonken aan nieuwe kavels die in juni in verkoop komen in Het Laar en Homeruskwartier.

Bekijk het complete programma en de samenstelling van het Expertteam Zelfbouw: www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl/expertteam

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Uitgifte 2e fase kavels Vogelhorst van start
NIEUWS - 12 apr 2019

Uitgifte 2e fase kavels Vogelhorst van start

Vanaf 1 mei komen de eerste tien kavels van de 2e fase beschikbaar op de Kavelkaart van IkbouwmijnhuisinAlmere. Het gaat om drie kavels aan de Zilvermeeuwlaan en zeven kavels aan de Parelduikerlaan. Vanaf 13 april kunt u alle informatie over deze kavels al bekijken. U herkent ze aan de blauwe vlaggetjes ‘Binnenkort in verkoop’. Per […]

Lees verder