NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Villapark Vogelhorst Almere vogel icoon
16 mrt 2018

29 maart Vogelhorst Oriëntatieavond

Vogelhorst Oriëntatieavond 29 maart

Ontdek 29 maart uw mogelijkheden in Villapark Vogelhorst. Laat u uitgebreid informeren en inspireren over de nieuwbouwprojecten, de zelfbouwkavels en de ontwikkelingen in deze villawijk, onder het genot van een hapje en drankje. De gemeente Almere organiseert deze avond in samenwerking met bewoners, de Kavelwinkel en de ontwikkelaars die in deze wijk nieuwbouwwoningen ontwikkelen.
Tijd: 17.30 – 20.00 uur
Locatie: Kavelwinkel in het stadhuis, Stadhuisplein 1, Almere.

Het programma

  • Virtual reality tour

Projectontwikkelaar Twinpire bouwt op dit moment in Villapark Vogelhorst en laat u in virtual reality over de Zilvermeeuwlaan vliegen.

  • Ambassadeurs vertellen

Enthousiaste bewoners van Vogelhorst staan klaar om u te vertellen waarom ze voor Vogelhorst hebben gekozen en ze delen graag hun ervaring die zij hebben opgedaan bij het zelf bouwen van hun huis.

  • Schetsen met een architect

Tijdens een van de drie sessies ‘Schetsen met een architect’ (start om 17:45, 18:30 of 19:15 uur) visualiseert architect Olof van der Linden de belangrijkste zaken waar u op moet letten bij het maken van uw programma van eisen.

  • Informatiestands projecten

Laat u informeren over de projecten Vogelvrij wonen, Drie authentieke villa’s, Zilvermere en de kavels met bouwplan van Vogelhorst Villa’s. Voor informatie  over de zelfbouwkavels van de gemeente en het zelfbouwproces kunt u terecht bij de adviseurs van de Kavelwinkel.

– Nieuwbouw: prijzen van € 430.000 – € 495.000 v.o.n. | kaveloppervlaktes van 313 – 520 m2
– Zelfbouw: kavelprijzen van € 228.749 – € 385.716 | kaveloppervlaktes van 597 – 1.044 m2
– Kavel met bouwplan:- prijzen vanaf € 539.500 v.o.n | kaveloppervlaktes van 630 m2 – 744 m2

Bent u deze avond verhinderd?

Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief, dan houden we actief op de hoogte van ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst. Want het gaat goed met de verkoop van zelfbouwkavels en nieuwbouwhuizen. Deze villawijk in het landelijke Almere Hout heeft de crisis nu echt achter zich gelaten. Nu de woningmarkt weer is aangetrokken, stromen veel Almeerders door naar deze villawijk. Ook kopers van buiten Almere hebben Villapark Vogelhorst (her)ontdekt.

Deel op Social Media

KIES UW DROOMHUIS IN VILLAPARK VOGELHORST

NIEUWS OVER VILLAPARK VOGELHORST

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni
NIEUWS - 06 jun 2019

Droomhuizen VIP*tour door Vogelhorst en Overgooi op 22 juni

Ontdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken – die overigens sterk van elkaar verschillen – heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heeft u ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wilt u ontdekken of zelfbouw in […]

Lees verder